Twilight Entertainment

     
 • Tijdsduur: In overleg
 • Geluid: Op aanvraag
 • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Pop`arazzi Crew boeken?

Pop`arazzi Crew boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Pop`arazzi Crew

Wilt u Pop`arazzi Crew direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Pop`arazzi Crew

Pop’arazzi Crew bestaat uit een groep van 10 hiphop dansers die voornamelijk zijn gespecialiseerd in de adembenemende dansstijlen: ‘Popping‘, Hiphop, House, Locking, Krumping, Modern en Jazz! Deze dansstijlen hebben artiesten als Michael Jackson wereldberoemd gemaakt en zijn momenteel Amerikaanse televisie aan het overnemen!

Pop’arazzi crew is begonnen als de EERSTE Popping crew van Nederland en is nu uitgegroeid tot één van Nederland’s beste allround hiphop dansgroepen. De groep is het best bekend van televisieprogramma’s zoals:

 • Hollands Got Talent (RTL)
 • So You Think You Can Dance (RTL)
 • Move Like Michael Jackson (SBS)
 • Optredens bij MTV, TMF en andere nationale televisiezenders
 • En meer dan 100 andere podiums.


Afgezien van hun grote succes in de commerciële wereld, is Pop’arazzi ook een groep om rekening mee te houden in de underground dansscene. Zij wonnen battles zoals:

 •  Juste Debout Amsterdam *
 • Spin Off *
 • Dutch Bboy Championships *
 • BigBang (Belgium)
 • En vele andere battles.


Door hun unieke, individuele vaardigheden hebben zij veel beginnende dansers, maar ook vele bekende dansers zoals Timor Steffens geïnspireerd (een goede vriend die op zijn beurt ook hen heeft gemotiveerd hard werken te werken om hun dromen waar te maken). Verder zijn de Groove Kings (ook goede vrienden en een bekende breakdance groep) een partnercrew van Pop’arazzi, samen treden zij op onder de naam: “Groove’Arazzi”!

Door de jaren heen zijn en blijven ze van grote waarde voor de Nederlandse dansgemeenschap zowel artistiek als ondernemend. Pop’arazzi is altijd op zoek naar samenwerkingen met organisaties die hun toewijding voor de gemeenschap en hun passie voor dans delen.

De crew is in 2007 ontstaan en werd oorspronkelijk opgericht door de Nederlandse danslegende Lloyd Marengo. Met de beroemde HipHopHuis dansstudio als hun thuisbasis en de ambitie om als een team te groeien naar hun volledige potentie, waren ze in staat om hun dansvaardigheden te ontwikkelen en hun activiteiten uitgebreid tot battles, lessen/workshops en shows op alle soorten podia.

Juste Debout Amsterdam gaf hen de eer om Nederland te vertegenwoordigen voor een publiek van 16.000 mensen op het WK in Parijs. Spin Off is een van de grootste Nederlandse dansbattles. Dutch BBoy Championships is de officiële Nederlandse kampioenschap van popping en breakdance. BigBang is een internationale all styles battle.

Pop`arazzi Crew boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Pop`arazzi Crew zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Pop`arazzi Crew wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Pop`arazzi Crew. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Pop`arazzi Crew te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.