Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Polle boeken?

Polle boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Polle

Wilt u Polle direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Polle

Polle van Genechten is een jonge singer-songwriter die de laatste jaren veel furore maakte. In 2011 deed Polle mee aan het Junior Songfestival van de Avro. Zijn nummer ‘Music in my heart’, geproduceerd door Eric van Tijn en Jochem Fluitsma, werd een enorme hit.

In 2012 werd Polle voor het NTR tv-programma ‘Jong Talent: in Muziek’ gevolgd, en trad hij op met het Metropole Orkest, dat zijn nummer ‘Hey Hey’ speelde. Daarvoor kreeg hij o.a. een Masterclass van Wouter Hamel!

Zijn lied ‘Stralen’ stond wekenlang in de Kids Top20 en behaalde een nummer 2 notering! In Januari 2014 is zijn EP ‘Ik ben’, geproduceerd door Jelle van Leeuwen en Mitchell Monhemius (VLEM Music), een feit! Vanaf 1 november 2013 treedt Polle op met zijn eigen band.

Polle boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Polle zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Polle wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Polle. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Polle te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.