Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Pointer Sisters boeken?

Pointer Sisters boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Pointer Sisters

Wilt u Pointer Sisters direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Pointer Sisters

The Pointer Sisters is een Amerikaanse popgroep. De vier zusters Ruth, Anita, Bonnie en June († 2006), kinderen van dominee Elton Pointer, begonnen hun zangcarrière in de jaren zestig in de kerk van hun vader.

Bonnie haakte na een paar jaar af en ging solo en had korte tijd een platencontract bij Motown. De anderen gingen als trio verder. Ook June verliet op een gegeven moment de groep. Voor haar kwam later Issa, dochter van Ruth, in de plaats.

The Pointer Sisters hadden vele hits o.a I'm so excited, Jump (for my love), Sisters are doin' it for themselves, Fire, en vele andere.

Pointer Sisters boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Pointer Sisters zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Pointer Sisters wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Pointer Sisters. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Pointer Sisters te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.