Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 1.995,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Poar Neem`n boeken?

Poar Neem`n boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Poar Neem`n

Wilt u Poar Neem`n direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Poar Neem`n

Feest! Humor! Bier! Poarty DJ Walter pompt de kneiters en Wim Salabim, die keerl van Poar neem'n, zorgt voor ongein. Poar Neem’n op de buhne staat garant veur interactie en hits! Ready voor de beruchte miss Poar Neem’n verkiezing?

Niets is te gek, van moderne festivals, tentfeesten, van kroeg tot dancing. Geef deze mannen een podium (en een biertje) voor maximaal FEEST! Poar Neem’n heeft meer dan 200.000 followers op social, van dit enorme bereik wordt nuttig gebruik gemaakt bij een boeking. Jouw feest of festival komt op hun Facebook evenementenkalender en zorgt voor een flinke boost. 

Bij een show worden er ook verschillende Poar Neem’n artikelen weggeven aan de winnaars (of aan iedereen) van een aantal interactieve spellen op het podium. Zoals bij het rad van Poartuin of de miss Poar Neem’n verkiezing. Om zo de mooie feestvreugde extra te versterken!

Met een imperium aan trouwe fans verspreid door hele land is dit dé omzet verhogende feest act met bewezen posterwaarde.

Probleem? Poar Neem’n!

Poar Neem`n boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Poar Neem`n zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Poar Neem`n wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Poar Neem`n. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Poar Neem`n te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.