Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 1.675,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Poar Neem`n boeken?

Poar Neem`n boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Poar Neem`n

Wilt u Poar Neem`n direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Poar Neem`n

De officiële versie van Poar Neem’n On Tour is Poar Neem’n Roadshow. Speciaal op de markt gezet voor de vele aanvragen van feesttenten, evenementen, festivals, discotheken en kleinere locaties. Poar Neem’n is een community met ruim 172.000 vaste volgers op Facebook. Inmiddels een nationaal begrip met uitspraken als: ‘Probleem’n? Poar Neem’n!’, ‘HEYA’, ‘Klabangs’ dagelijkse wijze levenslessen,wekelijkse ongein en regelmatig te horen op radio en tv.

Poar Neem’n Roadshow:

–  60 minuten durende show waarin entertainment zich vliegensvlug afwisselt.
–  Poarty DJ, Draait z’n platen niet langer dan 55 seconden, zodat het publiek zich geen minuut hoeft te vervelen!
–  Keehl van Poar Neem’n, Wimsalabim zorgt ervoor dat het publiek de hele avond wordt blootgesteld aan flantuut‘n met het Rad van Poartuin, gekke prijsopdrachten & vals meezingen!
–  Poar Neem’n merchandising; Gratis Tjak wat we gaan verloten aan het publiek. “Zit bij de prijs in.”
–  Poar Neem’n merchandising crew, Een team wat stickers, Shirts, poarty brillen & de befaamde tegeltjes gaat verkopen. Ideaal om de boel weer eens mooi aan te kleden.

Promotie Poar Neem`n

Elke Poar Neem’n Roadshow zal worden gepromoot op de Facebookpagina met het bereik van 1,8 miljoen views per week. Dit zal gedaan worden door het aanmaken van een evenement op de Facebookpagina. Ook zullen onderdelen van de show live worden gestreamd op Facebook.
Een promo(film), prijsvraag, o.i.d. op de Facebookpagina is niet standaard en kan dus niet worden geëist door de opdrachtgever. We hebben gemerkt dat dit niet bijdraagt aan de promotie van het evenement.

Merchandising
Na zo’n Roadshow kun je nooit meer over straat zonder zo’n mogguh shirt of een fijne Poar Neem’n sticker op je fiets! Op elke locatie zal er dus ruimte moeten zijn voor de merchandise crew.

Techniek    
Poar Neem’n maakt gebruik van het aanwezige techniek (conform rider Poar Neem’n).

Poar Neem`n boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Poar Neem`n zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Poar Neem`n wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Poar Neem`n. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Poar Neem`n te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.