Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 2.395,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage, meerdere mogelijkheden.
Volledige prijslijst

Plork en de aannemers boeken?

Plork en de aannemers boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Plork en de aannemers

Wilt u Plork en de aannemers direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Plork en de aannemers

In den beginne was er niets, toen een hele tijd wel weer wat en toen was er Plork. Plork, een eenzame jongeman zonder vriendjes of welke vorm van liefde dan ook. Overal waar hij liep werd hij gebeten door honden, gekrabd door katten en uitgescholden door de rest van de wereld.

De enige wezens die hem wel begrepen waren de eendjes in de vijver van het bejaardentehuis (hoewel dit hem wel het nodige brood heeft gekost). Na 25 jaar vol tegenslag en een compleet sociaal isolement, werd tot overmaat van ramp ook nog de vijver van het bejaardentehuis dichtgestort door 3 aannemers. Tijdens het storten zagen de 3 aannemers de zielige Plork zitten en besloten zich over hem te ontfermen. Na 2 jaar van opperwerkzaamheden zagen de aannemers dat dit ook niet wat was, en toen besloten ze maar een band te beginnen.

Ik weet niet of u wel eens een aannemer met verstand van muziek heeft gezien, wij in ieder geval niet. Daarom ontbreekt het Plork en de aannemers totaal aan muzikale richting, visie en andere dingen. Voeg daar een halfblinde en altijd stomdronken styliste aan toe en wat je overhoudt is een muzikale freakshow. Van Abba tot System of a Down en van Andre van Duin tot Kaiser Chiefs, voor Plork en de Aannemers is er geen vreemde eend in de bijt en niets is te gek.

Voor ieder wat wils onder het genot van een wijntje en een pils.

Plork en de aannemers boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Plork en de aannemers zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Plork en de aannemers wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Plork en de aannemers. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Plork en de aannemers te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.