Twilight Entertainment

     
Foto: Mark Uyl
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Winnares The Voice Of Holland
Volledige prijslijst

Pleun Bierbooms (The Voice of Holland) boeken?

Pleun Bierbooms (The Voice of Holland) boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Pleun Bierbooms (The Voice of Holland)

Wilt u Pleun Bierbooms (The Voice of Holland) direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Pleun Bierbooms (The Voice of Holland)

Pleun is nog maar 17 jaar, maar heeft desondanks al veel podiumervaring. Ze zit van jongs af aan op zangles en heeft de laatste jaren ontzettend veel plaatselijke talentenjachten gewonnen. Bij The voice of Holland is ze ook al goed op weg. Met maar liefst alle vier de stoelen omgedraaid, was het prijsschieten voor Pleun na haar auditie. Ze koos uiteindelijk voor Waylon, die als eerste voor haar draaide. Op dit moment doet ze een marketing- en communicatieopleiding in Eindhoven. Pleun wist de coaches te overtuigen met haar versie van ‘A Million Years Ago’ van Adele en zij koos op haar beurt voor Waylon. The Battle tegen Jane wist ze te winnen, dus zagen we Pleun terug in The Knockouts. Hier zong ze op een overtuigende manier ‘Don’t Be So Shy’ van Imany. Guus Meeuwis noemde haar optredens zelfs foutloos. Van haar coach Waylon mocht ze plaatsnemen op het bordes, maar hierdoor moest er wel iemand vertrekken. En dat werd Nikki. Pleun hield het de hele uitzending vol en is dus te zien in de liveshows!

Pleun Bierbooms (The Voice of Holland) boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Pleun Bierbooms (The Voice of Holland) zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Pleun Bierbooms (The Voice of Holland) wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Pleun Bierbooms (The Voice of Holland). Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Pleun Bierbooms (The Voice of Holland) te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.