Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.895,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf prijs
Volledige prijslijst

Plebz boeken?

Plebz boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Plebz

Wilt u Plebz direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Plebz

PLEBZ speelt alle soorten muziek en nog veel meer! De band neemt zichzelf niet zo serieus maar muziek maken en feesten wel!

PLEBZ klinkt dat een beetje?

Jazeker, PLEBZ heeft een stevige en een volwassen sound. Om zelf een mening te vormen nodigen de bandleden je dan ook uit om naar een optreden te komen.

En krijgt men dan een beetje feest?

Rustig naar muziek luisteren, kan altijd nog; men moet dan maar een cd opzetten. PLEBZ trekt iedereen naar het podium om gezellig samen te feesten! PLEBZ is pas tevreden als de kelen schor geschreeuwd en de shirts bezweet zijn! Ze raden iedereen ook aan om de volgende dag vrij te nemen.

De frisse wind!

Waar veel bands hun repertoire momenteel grotendeels opbouwen uit feestmuziek, brengt PLEBZ een verfrissende mix van stijlen. De rockers komen ruimschoots aan hun trekken maar ook voor de jeugd gooit PLEBZ het roer regelmatig om; recente hits, Nederlandse feestmuziek en meelallers die elkaar in een soms halsbrekend tempo afwisselen. Dit alles zorgt ervoor dat je bij een avondje PLEBZ nooit weet wat je te wachten staat.

Ervaring!

De muzikanten van deze band hebben hun sporen al verdiend bij formaties als Hike en Charing X. Een must voor liefhebbers van echte live muziek en een absolute aanrader voor mensen die van een feestje houden, maar dan net even anders.

 Graag stellen wij de leden van PLEBZ aan u voor:

•Denise: zang

•Wilfried: drums, zang

•Roy: keyboards, zang

•John: basgitaar

•Daan: gitaar, zang

Plebz boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Plebz zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Plebz wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Plebz. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Plebz te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.