Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

PJ Mask boeken?

PJ Mask boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van PJ Mask

Wilt u PJ Mask direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie PJ Mask

Als de nacht valt, staan deze 3 dappere helden klaar om schunnige schurken hun dag daverend te verpesten! Met hun magische pyjama aan, zijn deze kleine superhelden voor niets of niemand bang. Beleef samen met hen de coolste superhelden avonturen. Wil jij Catboy, Owlette en Gekko in het echt ontmoeten?

De PJ Masks zijn ook te boeken voor de geweldige op de foto met actie.

PJ Mask boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over PJ Mask zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over PJ Mask wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van PJ Mask. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over PJ Mask te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.