Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Pipo Piet boeken?

Pipo Piet boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Pipo Piet

Wilt u Pipo Piet direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Pipo Piet

Ook dit jaar neemt Sinterklaas de Pipo Piet mee naar Nederland! In 2007 was de Pipo Piet voor het eerst in Nederland en wegens het grote succes van de shows mag deze Piet ieder jaar weer mee.

Een show met veel clownerie, ballonnenact, goochelen en spelonderdelen met het publiek.
De show van de Pipo Piet is een perfect voorprogramma voor de komst van Sinterklaas of kan in uw winkelcentrum of theater gespeeld worden als compleet middagprogramma.
Pipo Piet’s Fun Show wordt geleverd inclusief geluid en decor.

Pipo Piet boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Pipo Piet zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Pipo Piet wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Pipo Piet. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Pipo Piet te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.