Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Pietenorkest boeken?

Pietenorkest boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Pietenorkest

Wilt u Pietenorkest direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Pietenorkest

Het repertoire is volledig aangepast en U herkent ze ongetwijfeld dus zing maar mee. . . . . . .

Zie ginds komt de stoomboot...,  O kom er eens kijken.., Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht... enz, enz.

Wij besteden veel aandacht aan de presentatie. Wilt u een geheimpje weten ? Er zit een echte Pieterman in de band,

Deze muzikale Pietermannen maken uw feest nog gezelliger en weten de juiste sfeer te creëren! Wij hopen u dan ook binnenkort te ontmoeten!

Pietenorkest boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Pietenorkest zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Pietenorkest wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Pietenorkest. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Pietenorkest te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.