Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 895,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage, meerdere mogelijkheden.
Volledige prijslijst

Pietenboyband de MP3s boeken?

Pietenboyband de MP3s boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Pietenboyband de MP3s

Wilt u Pietenboyband de MP3s direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Pietenboyband de MP3s

Ook dit jaar komen ze weer naar Nederland: “De MP3’s! Xandro, Robinho en Rico hebben het vorig jaar zo naar hun zin gehad dat ze er dit jaar zeker weer bij willen zijn.

Na het winnen van de P-factor in Spanje in 2010, mochten ze als beloning voor het eerst met Sinterklaas mee naar Nederland. Natuurlijk was dit toch wel erg spannend voor deze stoere Pieten uit de leukste Pietenboyband. Maar wat hebben ze het afgelopen jaren naar hun zin gehad en wat hebben ze er overal een feest van gemaakt!

Pietenboyband de MP3s boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Pietenboyband de MP3s zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Pietenboyband de MP3s wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Pietenboyband de MP3s. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Pietenboyband de MP3s te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.