Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 850,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf prijs/excl. reiskosten
Volledige prijslijst

Pieten Disco Pret Show boeken?

Pieten Disco Pret Show boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Pieten Disco Pret Show

Wilt u Pieten Disco Pret Show direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Pieten Disco Pret Show

Een interactief Sinterklaasprogramma voor alle leeftijden.

Sinterklaas is een erg muzikale oude heer. Al jaren zingen de kinderen zo hard als ze kunnen liedjes voor hem, in de hoop dat de goede Sint hun hoort en hun wensen vervult. Sinterklaas vindt het heerlijk al deze muziek. In de periode dat de Sint weer terug is in Spanje, hoort hij al de kinderen niet meer zingen. Dat vond Sinterklaas maar ongezellig en heeft daarom Muziek Pieten opgeleid. Zo kan hij, als hij alle kinderen die mooie liedjes zingen mist, een avondje naar deze Muziek Pieten luisteren.

Tijdens het bezoek van Sinterklaas aan Nederland zijn de Muziek Pieten een beetje overbodig geworden. Alle kinderen zingen dan weer voor Sinterklaas.

Daarom hebben de Pieten besloten zelf op te gaan treden voor de kinderen.
Speciaal voor deze optredens hebben ze de enige echte Pieten Disco Pret Show gestart.
DJ Pieten zullen er een dolle boel van maken. Er zal veel gedanst en gezongen worden.
Zo nu en dan wordt er zelfs een spel uit de kast gehaald. En aan het einde van de show zullen de kinderen allerlei leuke dansjes en liedjes die ze geleerd hebben aan de Sint kunnen laten zien. Want die komt toch ook …??

Pieten Disco Pret Show boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Pieten Disco Pret Show zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Pieten Disco Pret Show wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Pieten Disco Pret Show. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Pieten Disco Pret Show te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.