Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Piet Paco Pepernoten Magie boeken?

Piet Paco Pepernoten Magie boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Piet Paco Pepernoten Magie

Wilt u Piet Paco Pepernoten Magie direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Piet Paco Pepernoten Magie

Kilo’s pepernoten verdwijnen en verschijnen zoals geen goochelaar dat kan! Piet Paco is uniek in zijn soort. Hij goochelt zo dichtbij de kinderen als mogelijk is en het liefst recht onder hun neus.
Ruim 45 minuten entertaint hij de kids met diverse kolderieke trucs. Zo verschijnen en verdwijnen de zakdoeken van Sinterklaas. Ook komen er ui t de oren van de kinderen pepernoten en als klapper tovert Paco een goocheldoos vol met pepernoten.

Een leuke aanstekelijke voorstelling die het best tot z’n recht komt in een huiskamersfeer. Zeer geschikt voor feesten tot 25/30 kinderen.

Piet Paco Pepernoten Magie boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Piet Paco Pepernoten Magie zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Piet Paco Pepernoten Magie wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Piet Paco Pepernoten Magie. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Piet Paco Pepernoten Magie te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.