Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 895,- excl. BTW
  • Opmerking: Hit: Bruine cafe
Volledige prijslijst

Pierre van Dam boeken?

Pierre van Dam boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Pierre van Dam

Wilt u Pierre van Dam direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Pierre van Dam

Pierre van Dam werd op 4 januari 1966 in de Amsterdamse Jordaan geboren, net  geen kerstkind dus,maar dat neemt niet weg dat hij al zeer snel talent bezat  om naam te maken in de Nederlandse showbusiness.

Dit uitte zich in het feit dat hij op zeer jonge leeftijd te zien was in de  piste van een Nederlands kindercircus. Na deze periode nam Pierre deel aan diverse talentenjachten in heel Nederland, en daaruit bleek al snel dat  Pierre over een stem beschikte die klinkt als een klok.

Bij zijn optredens werd hij geconfronteerd met "keien" van het Nederlandstalig zangrepertoire als Manke Nelis Koos Alberts, Johnny Jordaan, Andre Hazes en vele anderen. Een groot deel van het Nederlands kijkerspubliek heeft hem reeds kunnen aanschouwen in de "Henny Huisman's  Soundmixshow", en sindsdien ging zijn aankomende ster alleen maar opwaarts.

Ondanks dat Pierre veel liedjes zingt van Amsterdamse grootheden was zijn grootste wens een eigen repertoire te bouwen met liedjes uitsluitend voor hem geschreven.

Dit was snel gebeurd. Bart v.d. Post en Peter de Wijn, beter bekend als de tekstschrijver en producer/componist van artiesten als Gerard Joling en Koos Alberts hebben speciaal voor Pierre de single "Dat bruine Cafe"geschreven.

Deze single werd een top-40 hit, en zo begon voor Pierre eindelijk een leven als fulltime artiest.
De laatste jaren is Pierre vol op het nieuws geweest met zijn singles en albums die werden uitgebracht.

Pierre van Dam boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Pierre van Dam zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Pierre van Dam wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Pierre van Dam. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Pierre van Dam te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.