Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Pierre de Haan boeken?

Pierre de Haan boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Pierre de Haan

Wilt u Pierre de Haan direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Pierre de Haan

Voor Pierre is zingen zijn lust en zijn leven. De geboren en getogen Amsterdammer heeft, met een zingende moeder, muziek met de paplepel ingegoten gekregen. In het verleden bracht Pierre al enkele singles uit bij Polydor (“Kiezen of delen”  1993 en “Rosalie” 1994) Phonogram (“Koningin van de nacht” 1994) en Ramshorn (“Dit is de laatste keer” 1995 en “Vannacht” 1995).
Bij de laatste bracht Pierre in januari 1996 ook zijn debuutalbum "Kiezen of delen" uit. In 1997 vervolgde Pierre zijn carriere bij Walrus Records, waar hij in 1998 de CD-Singles "ik mis december" en "Hou me vast" en het CD-album "Geef me je liefde" uitgebracht. In april 2000 bracht hij samen met zijn vrouw CoCo een zelf geproduceerd CD-Album "Heerlijk Holland(s)" uit, onder het platenlabel "Picobello Nederland".

Pierre de Haan boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Pierre de Haan zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Pierre de Haan wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Pierre de Haan. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Pierre de Haan te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.