Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Piccolo boeken?

Piccolo boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Piccolo

Wilt u Piccolo direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Piccolo

Pien en Pim staan geheel tot uw beschikking. Heeft u een nette aangelegenheid, dan worden uw gasten warm onthaald door deze goed opgeleide piccolo's.

Strak in de houding, vlot in de bediening en glad in de glimlach, deze piccolo's zijn een klasse apart!

Pien en Pim zijn apart of samen te boeken!


 

Piccolo boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Piccolo zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Piccolo wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Piccolo. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Piccolo te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.