Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Piano Royale boeken?

Piano Royale boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Piano Royale

Wilt u Piano Royale direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Piano Royale

Natuurlijk ken je het fenomeen Pianobar, waarbij je een verzoekje bij de pianist kan doen. “Been there, done that…?” Maak kennis met 2 echte hotshots uit de Nederlandse showbizz. Johnny (toetsen en zang) en Benjamin (sax en zang) hebben beiden een absolute X-factor. Ze delen een rijke geschiedenis bij diverse bekende pianoshows, en brengen al die ervaring samen in Piano Royale. Wat mag je verwachten?

Oneindig repertoire

Naast een oneindig repertoire en een enorme dosis feelgood energy beschikken de mannen over jaloersmakende muzikaliteit. Een show van Piano Royale is een belevenis. Met veel humor en interactie komt een lawine van bekende songs in een hoog tempo over je heen. Laat alle schroom van je af vallen en kom naar de grote vleugel van Johnny. Schrijf met een krijtje jouw favoriete liedjes op de vleugel en in no-time sta jij op de dansvloer mee te zingen met jouw eigen verzoekje!

Uitbreidbaar met extra muzikanten of zangeres

Wil je nog meer? Piano Royale is desgewenst uit te breiden met een swingende drummer of een te gekke zangeres!
Piano Royale…. Heb je ze eenmaal gezien, dan vergeet je ze nooit meer!

Piano Royale boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Piano Royale zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Piano Royale wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Piano Royale. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Piano Royale te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.