Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Petra Berger en Jan Vayne boeken?

Petra Berger en Jan Vayne boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Petra Berger en Jan Vayne

Wilt u Petra Berger en Jan Vayne direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Petra Berger en Jan Vayne

Meesterpianist Jan Veenje werd in 1966 geboren in Zuidwolde. Net als de groten onder de pianisten kreeg hij al op 4-jarige leeftijd pianolessen en gaf hij op zijn tiende al concerten.

In 1990 behaalde hij op het conservatorium zijn solistendiploma. Onder het pseudoniem 'Jan Vayne' heeft hij inmiddels vele cd's uitgebracht, waarvan er verschillende de platinastatus behaald hebben. Ook gaf Vayne vele concerten. In Amerika trad hij onder andere op in de Shakespeare Library in Washington ter gelegenheid van de tweede ambtstermijn van president Clinton.

Jan Vayne is meer dan een begaafd pianist, hij is een meester in de improvisatie. Zijn piano-improvisaties van popmuziek van onder meer Queen bezorgden hem in Nederland aan het begin van de jaren '90 landelijke bekendheid. Vaynes handelsmerk is zijn lange, volle haardos.

Vayne is bovendien niet bang om nieuwe dingen uit te proberen: samen met de Nederlandse producer en DJ Armin van Buuren maakte hij het album 'Classical Trancelations', een mix van Trance en klassieke muziek.

Jan Vayne zoekt ook de samenwerking op met de Nederlandse zangeres Petra Berger. In 2006 brachten zij samen de theatertour 'Van Bach tot Abba'. In het seizoen 2007-2008 staan zij opnieuw op de planken met een mix van klassiek, pop, musical en chanson in hun nieuwe voorstelling 'Dichtbij'.

Petra Berger en Jan Vayne boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Petra Berger en Jan Vayne zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Petra Berger en Jan Vayne wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Petra Berger en Jan Vayne. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Petra Berger en Jan Vayne te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.