Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Meerdere mogelijkheden / Ook te boeken met Jan Vayne
Volledige prijslijst

Petra Berger boeken?

Petra Berger boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Petra Berger

Wilt u Petra Berger direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Petra Berger

Een unieke, veelzijdige zangeres met een betoverende stem die niemand onberoerd laat.

Sinds Petra 15 jaar geleden begon met zingen heeft zij een indrukwekkende weg afgelegd. Zij begon haar carriere als onderdeel van het duo "Chess" en schitterde daarna in grote musicalrollen als die van Johanna in "Sweeney Todd" en Maria in "The Sound Of Music".Uiteindelijk voerde deze weg haar naar een muziekstijl die haar op het lijf is geschreven: cross-over. Een combinatie van klassiek en pop.
Na haar eerste gouden album "Eternal Woman" dat zowel nationaal als internationaal een groot succes werd, bestormt zij nu de hitlijsten met haar nieuwe album "Mistress". Beide albums steunen op een ijzersterk concept waarin "de vrouw" centraal staat. Op "Eternal Woman" komt niet alleen de geschiedenis aan bod. Vooral het gevoel, de uitzichtloosheid, het verdriet, de macht en kracht van de vrouwen klinken door . In zowel originele composities als bewerkte klassieke melodieën komt hun geschiedenis op unieke wijze tot leven. Het album ‘Mistress’ bevat dertien nummers waarin alle rollen in het spel van de buitenechtelijke liefde de revue passeren: de minnares, de bedrogen vrouw, en de echtgenoot die bedriegt. Minnaressen die hun schoonheid en intelligentie in de strijd wierpen om macht en geld of liefde en genegenheid te winnen. Vrouwen die bedrogen werden en machteloos stonden, aan het bedrog ten onder gingen of er sterker van werden.

In het najaar van 2003 ging haar eerste theatershow in première. Zowel door het publiek als in de media werd zeer lovend gereageerd op deze originele vorm van muziektheater. Een ander hoogtepunt was haar optreden met Andrea Bocelli in 2006. Met hem zong ze twee prachtige duetten tijdens zijn concert in Gothenburg. Me tAlessandro Safina nam ze in 2007 het schitterende duet 'Life goes on" op.

In haar optredens, die met name zeer geschikt zijn voor sit-down evenementen, diners en congressen, presenteert zij op subtiele wijze een combinatie van entertainment en boeiend theater. Kwaliteit, originaliteit en allure zijn treffende omschrijvingen voor de uitstraling die haar performance heeft.

*25 minuten durend solo optreden
Hierbij zal Petra naast haar eigen indrukwekkende repertoire, dat het beste omschreven kan worden als een mix van klassiek en pop, op verzoek ook een aantal herkenbare, prachtige melodieën uit de musicalwereld ten gehore kunnen brengen. 2 fantastische balletdanseres en prachtige, stijlvolle kledingontwerpen van Mart Visser maken het beeld visueel compleet.

*25 minuten durend optreden met een pianist
Deze mogelijkheid kan eventueel aangevuld worden met een gitarist en/of violist. Met name tijdens diners en voor kleinere gezelschappen past deze setting uitstekend. Het repertoire zal bestaan uit eigen repertoire afgewisseld met bekende klassieke en musical melodieën. Ook te boeken met Jan Vayne!

Petra Berger boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Petra Berger zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Petra Berger wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Petra Berger. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Petra Berger te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.