Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Petit Four boeken?

Petit Four boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Petit Four

Wilt u Petit Four direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Petit Four

Petit Four is een akoestische Franstalige band. Petit Four bestaat uit een 3-tal muzikanten zangeres Reny van den Broek, gitarist Hans de Ruijter en bassist Cock Smit.

De band is ontstaan toen Reny tijdens een wandeling in het park na jaren Hans tegenkwam. Met hem had ze op diverse podia gestaan met een aantal Noord-Hollandse coverbands. Reny liep al een tijdje met het idee rond om iets met Franstalige liedjes te doen. Dit idee sprak Hans aan en hij benaderde Cock om dit op contrabas te begeleiden. Al na de eerste repetitie was er een klik, en die is er nog steeds.

Franstalige band boeken

Petit Four speelt op een beschaafd volume bekende liedjes uit de Franstalige top 100 aller tijden. Van Poupée de cire, poupée de son van France Gall naar Je Veux van Zaz. Niet altijd even bekende liedjes, maar wel zeer herkenbaar. Petit Four heeft de afgelopen jaren tientallen optredens gedaan: op feestjes, in cafés, huiskamers, terrassen, restaurants, tuinen en stranden. De band kan geboekt worden voor twee sets van ongeveer veertig minuten.

Petit Four boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Petit Four zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Petit Four wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Petit Four. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Petit Four te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.