Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Peter van Drunen boeken?

Peter van Drunen boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Peter van Drunen

Wilt u Peter van Drunen direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Peter van Drunen

Als kleine jongen slijt Peter vele uren in zijn slaapkamer, pielend met zijn opnamerecorder, die zijn beste oneliners opneemt. Zijn eerste radioshow is geboren. In 2004 is hij een van de finalisten van het televisieprogramma ‘Hey DJ’, waar hij de kneepjes van het vak leert van o.a. Gijs Staverman en Giel Beelen. Na jaren radio gemaakt te hebben voor de lokale radiozender in Ridderkerk, gaat hij aan de slag bij het Rotterdamse Megastad FM. Daar ontwikkelt hij zijn talent, maar ondertussen richt hij zich ook op een carrière als sportjournalist.

Sportjournalist

In 2013 vertrekt Peter voor een jaar naar Londen om als sportjournalist voor het internationale sportmediabedrijf Perform Group (later DAZN) te gaan werken. Hier geeft hij als voice-over bij sportsamenvattingen en video-editor gestalte aan de Nederlandse tak van het bedrijf. Vanaf 2014 werkt Peter nog vijf jaar voor dat bedrijf, maar dan vanuit Nederland. Hier krijgt hij een nieuwe functie. Als sportjournalist interviewt hij bekende sporters - van Marco van Basten tot Max Verstappen - en maakt video-items voor grote online titels als AD en Voetbalzone.

Presentator

Sinds 2016 is Van Drunen naast zijn vaste baan als sportjournalist steeds meer freelance presentatiewerk gaan doen voor diverse evenementen en mediabedrijven. Zo presenteert hij onder andere TEDx Rotterdam en de Halve Veldjes Cup in Amsterdam. Vanaf 2018 is Peter werkzaam voor RTV Rijnmond. Hier presenteert hij diverse radio - en televisieprogramma's, zoals de goed bekeken tv-talkshow FC Rijnmond.
 
Presenteren zit in Peters bloed. Bewapend met zijn inlevingsvermogen, bezieling en een fikse dosis humor lukt het hem steevast om het publiek op elk evenement enthousiast te krijgen. De omgang met en belangstelling voor mensen blijft altijd het belangrijkste ingrediënt in zijn werk.

Peter van Drunen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Peter van Drunen zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Peter van Drunen wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Peter van Drunen. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Peter van Drunen te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.