Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.250,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Peter Strykes boeken?

Peter Strykes boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Peter Strykes

Wilt u Peter Strykes direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Peter Strykes

Peter Strykes, bekend van o.a. LA The Voices is nu ook solo te boeken voor uw personeelsavond, ladiesnight, bruiloft, relatie-event of welke andere feestelijke aangelegenheid dan ook!

Peter, tevens bekend van Vandenberg, heeft een zeer uitgebreid repertoire: van Hazes, Tom Jones, Andrea Bocelli, Robbie Williams, Deep Purple, klassieke musicalsongs tot Puccini.. Elk feest wordt onvergetelijk met de zang die u hoort en de uitstraling die Peter toont. U kunt Peter boeken voor een op maat georganiseerd feest tot een huiskamer/tuinconcert. Verzoeken voor bepaalde liedjes zijn soms mogelijk.

Peter Strykes boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Peter Strykes zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Peter Strykes wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Peter Strykes. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Peter Strykes te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.