Twilight Entertainment

     
Foto: Danny van den Berg
  • Tijdsduur: 15 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 1.150,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf prijs / Meerdere boekingsmogelijkheden
Volledige prijslijst

Peter Groot Kormelink boeken?

Peter Groot Kormelink boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Peter Groot Kormelink

Wilt u Peter Groot Kormelink direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Peter Groot Kormelink

Peter Groot Kormelink werd geboren in Groenlo, groeide er op, en trok de wijde wereld in om te studeren en zijn horizon te verbreden. Uiteindelijk settelde hij zich in Groningen vanwaar hij Nederland veroverde als succesvol theatermaker, producent, acteur, regisseur, liedjesschrijver, componist en zanger. Als frontman van de bands Splitsing en Jazzpolitie scoorde hij grote hits waarvan ‘Wind en zeilen’, ‘Recht uit het hart’ en ‘Liefdesliedjes’ de bekendste zijn.
 

Peter Groot Kormelink boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Peter Groot Kormelink zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Peter Groot Kormelink wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Peter Groot Kormelink. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Peter Groot Kormelink te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.