Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Pete Philly boeken?

Pete Philly boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Pete Philly

Wilt u Pete Philly direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Pete Philly

Succesvolle hiphopact uit Haarlem bestaande uit zanger/rapper Pete Philly en cellist/producer Perquisite. 2005 is het jaar van de doorbraak met naast het zeer goed ontvangen album Mindstate, optredens op Lowlands en North Sea Jazz. Begin 2006 ontvangen Pete Philly & Perquisite een Zilveren Harp.

Hiphop die alle kanten opgaat; jazzy en laidback maar soms juist weer uptempo of donker en zich niets aantrekkend van de vaste conventies. Live met contrabas, cello en saxofoon.

Pete Philly boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Pete Philly zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Pete Philly wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Pete Philly. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Pete Philly te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.