Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Pernille La Lau boeken?

Pernille La Lau boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Pernille La Lau

Wilt u Pernille La Lau direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Pernille La Lau

Werken is voor mij spelen en daarom doe ik het met plezier. Ik noem dat Business Happiness en ik vind dat ik er om me heen nog te weinig van zie. Business Happiness wordt gevoed door interesse in anderen, nieuwsgierigheid, enthousiasme en improvisatievermogen. Het ontstaat door af en toe de IQ knop uit te zetten en de EQ en SQ (spirituele quotiënt) knop aan. Door te durven denken buiten de gebaande paden en door te leren zien dat iedereen uniek is en op zijn eigen wijze de wereld een stukje mooier kan maken.

In de meer dan 20 jaar die ik actief ben in de mediawereld als presentatrice van entertainment, nieuws- en wetenschappelijke programma's voor RTL4, SBS, TROS, Veronica en NTR, heb ik zelf kunnen ervaren wie het voor elkaar krijgt zijn of haar publiek te beraken en ook écht te beroeren. Presenteren is een kunst waar geen vaste regels voor bestaan. Toch kun je het leren, zolang je maar de juiste handvatten krijgt aangereikt. Ik zou het super vinden om je op weg te mogen helpen!

Al meer dan 12 jaar begeleid ik mensen uit het bedrijfsleven; raden van bestuur, directieleden, sales management, ondernemers en presentatoren om op een betere (en leukere) manier te presteren en te presenteren. Tijdens mijn studie Internationaal Marketing Management heb ik de tools geleerd om de sterke eigenschappen van jou te vertalen in een pure zuurstof voor de strategische ontwikkeling van jouw bedrijf.

Door gebruik te maken van je individuele en persoonlijke talenten ontwikkel ik samen met jou een uniek "persoonlijk gouden kader" dat je meer houvast en vertrouwen geeft bij alles wat je doet. Het resultaat; betere prestaties en een flinke dosis extra business happiness!

Pernille La Lau boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Pernille La Lau zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Pernille La Lau wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Pernille La Lau. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Pernille La Lau te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.