Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: € 3.495,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage/prijs, meerdere mogelijkheden.
Volledige prijslijst

Perfect Showband boeken?

Perfect Showband boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Perfect Showband

Wilt u Perfect Showband direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Perfect Showband

De Perfect Showband is een begrip. De band bestaat uit professionele en enthousiaste muzikanten met een onuitputtelijk repertoire. Door het brede allround repertoire is de Perfect Showband  geschikt voor ieder evenement. Of het nu een stijlvol evenement is waar de band  de avond heerlijk akoestisch begint  of in een grote feesttent waar steviger repertoire gewenst is.

De Perfect Showband is één van de weinige live bands in het land die vrijwel direct naar een optreden een rebooking in de agenda mag noteren. Deze verdienste is aan de band zelf te danken, geen vaste speellijsten of speeltijden, knallen is het motto van de band!

De Perfect Showband heeft met drie leadzangers, blazers en Albert op de prachtige led verlichte piano "perfect" hoog in  het vaandel staan, of het nu voor een bedrijfsevent, diner-dansant, feesttent, kermis of bruiloft is. De show is toe te passen op iedere locatie,groot of klein. De crew van de band bestaan uit vakbekwame en meedenkende technici, met een uitgekiende lichtshow en het allerbeste geluid.

Graag stellen wij de leden van de Perfect Showband aan u voor:

* Jeroen Pothof:           Drums, Vocals
* Albert Pothof:            Keyboards, Tuba, Vocals
* Gilbert van Zolingen:   Gitaar, Vocals, blazer
* Andre van Ham:         Basgitaar, Vocals
* Emmie Te Pas            Vocals-percussie

Perfect Showband boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Perfect Showband zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Perfect Showband wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Perfect Showband. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Perfect Showband te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.