Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Percussionist Cherokee boeken?

Percussionist Cherokee boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Percussionist Cherokee

Wilt u Percussionist Cherokee direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Percussionist Cherokee

De bekende percussionist Cherokee zit inmiddels alweer zo'n 30 jaar in het vak en speelde in het verleden onder andere in talloze bands en (theater/studio)producties. Produceerde, tourde in binnen- en buitenland en gooit de laatste jaren hoge ogen als solo artiest in de house & dance scene. Cherokee is ondertussen uitgegroeid tot een icoon en behoort tot de internationale top.

Als succesvol stylist weet hij ook als geen ander een feestje te organiseren, aan te kleden en realiseren. Dat schaart hem momenteel onder ‘s-Werelds beste percussionisten. Cherokee heeft een uitgebreid trackrecord aan optredens en al jaren genieten bijna alle DJ’s en party peoples van zijn muzikale toevoeging.

Percussionist Cherokee boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Percussionist Cherokee zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Percussionist Cherokee wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Percussionist Cherokee. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Percussionist Cherokee te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.