Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Nickelodeon, Meet & Greet
Volledige prijslijst

Peppa boeken?

Peppa boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Peppa

Wilt u Peppa direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Peppa

Peppa is een enorm succesvolle, wereldwijd bekende televisieheld en is dagelijks te zien op Nickelodeon. Peppa is een heel lief , vijf jaar oud biggetje dat met Mama Big, Papa Big en haar kleine broer George avonturen beleeft. Peppa is gek op spelen in een modderpoel, ze houdt van lachen en maakt graag knorrende geluiden.
Dit lieve biggetje is gek op kinderen en wil hen dan ook graag ontmoeten op uw evenement!

Peppa boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Peppa zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Peppa wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Peppa. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Peppa te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.