Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Pepernotenmachine boeken?

Pepernotenmachine boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Pepernotenmachine

Wilt u Pepernotenmachine direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Pepernotenmachine

Zie ginds komt de stomende Pepernotenmachine. De Zwarte Pieten stoppen op een plek met publiek en zetten hun machine aan het werk. Grondstoffen zoals meel, suiker en kruiden worden toegevoegd en de Machine produceert puffend, knarsend en stomend de lekkerste pepernoten.

De Pieten delen pepernoten uit en fietsen dan weer naar een ander plekje. Een vrolijke, mobiele act die prima in het Sinterklaasfeest past.  

Praktische informatie over de Pepernotenmachine:

  • 3 x 1 uur spel binnen 4 uur of 4 x 1 uur binnen 5,5 uur
  • Eigen energievoorziening (droge accu’s )
  • De Machine wordt vervoerd in een trailer, getrokken door een Fiat Scudo.
  • Totale combinatie is 8.50 mtr lang, hoogte aanhangwagen is 2.65 mtr.
  • Opdrachtgever is verantwoordelijk voor het regelen van een parkeervoorziening voor deze combinatie in de directe omgeving van de kleedruimte en de speelplek.

Pepernotenmachine boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Pepernotenmachine zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Pepernotenmachine wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Pepernotenmachine. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Pepernotenmachine te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.