Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: incl. tot 200 pers.
  • Prijs: € 895,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf prijs/excl. reiskosten
Volledige prijslijst

Pepernoten Party boeken?

Pepernoten Party boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Pepernoten Party

Wilt u Pepernoten Party direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Pepernoten Party

De Pepernoten Party met multi-tainer Laurens is een 1 uur durend sinterklaasfeest. Voor, tijdens of na de komst van Sinterklaas worden de kinderen getrakteerd op een super leuke en veelzijdige eigentijdse Sinterklaasshow.

Met oer Hollandse Sinterklaasliedjes, nieuwe hippe liedjes, coole moves, interactieve Sinterklaas spelletjes, goocheltrucs en ballonnen worden de kinderen een uur lang non stop geëntertaind met alles wat ze leuk vinden! De inhoud van de show wisselt ieder jaar en is uiteraard helemaal gericht op Sinterklaas.

De Pepernoten Party wordt gepresenteerd door Multi-tainer Laurens. Echt een duizendpoot in het entertainment vak. Al jaren heeft hij veel succes als DJ, presentator, goochelaar, clown en hij kan ook nog eens zingen! Kortom hij kan echt alles! Laurens neemt ook nog eens 2 knotsgekke enthousiaste zwarte pieten mee. De pieten assisteren met de spelletjes, dansen met de kinderen en maken er een echte Pepernoten Party van. Natuurlijk worden de papa’s & mama’s ook niet vergeten!

Let op ! Na afloop van het programma wordt er direct opgeruimd, om te vertrekken naar een volgend optreden. Houdt hiermee rekening met het plannen van het bezoek van Sinterklaas.

Pepernoten Party boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Pepernoten Party zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Pepernoten Party wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Pepernoten Party. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Pepernoten Party te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.