Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Peer Troubadour boeken?

Peer Troubadour boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Peer Troubadour

Wilt u Peer Troubadour direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Peer Troubadour

Troubadour Peer van der Burghh al meer dan 25 jaar professioneel muzikant/troubadour. Hoofddoel is er elke keer weer een gezellige happening van te maken! Peer gebruikt geen installatie, zodat hij zich altijd onder de mensen kan begeven en hen bij het optreden kan betrekken. Er kunnen verzoeken worden geplaatst, er kan meegezongen worden en gedanst.

Door de veelzijdigheid van het repertoir, dat Peer in al die jaren heeft opgebouwd, is er voor elk wat wils: van Ierse ballades tot Franse chansons, van Hollandse meezingers tot swing of rock & roll.

Peer Troubadour boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Peer Troubadour zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Peer Troubadour wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Peer Troubadour. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Peer Troubadour te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.