Twilight Entertainment

     
Foto: Laura Oldenbroek
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Pearl Jozefzoon boeken?

Pearl Jozefzoon boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Pearl Jozefzoon

Wilt u Pearl Jozefzoon direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Pearl Jozefzoon

Pearl Jozefzoon werd in 2011 in een klap bekend door haar deelname aan het succesprogramma The Voice of Holland. Samen met Ben Saunders stond Pearl in de spannende finale en eindigde op de tweede plek.

Door haar deelname aan TVOH stond haar leven in een keer op z'n kop. Haar muzikale carrière is van start gegaan en de aanvragen voor optredens zijn niet meer aan te slepen.

Naast de passie voor muziek, heeft Pearl ook vele andere talenten. Zo schitterde zij in de succesmusical Legally Blonde en was zij daarvoor ook te zien in musicals als Hairspray" en "Rent.

Pearl Jozefzoon heeft haar passie voor muziek al op jonge leeftijd ontdekt. Met een muzikale familie wist zij al snel de fijne kneepjes van het vak te leren. Een muziekstudie volgde zij aan het Fontys Conservatorium in Tilburg, met als hoofdvak zang. De afgelopen jaren heeft Pearl zich toegelegd op de meest uiteenlopende muziekstijlen zoals musical, klassiek, pop-rock en jazz.

Haar deelname aan TVOH waarbij Nick & Simon Pearl hebben begeleid, resulteerde al in een gastoptreden tijdens Symphonica in Rosso waar Nick & Simon centraal stonden.

Verder bracht Pearl in 2011 Breken van de Lijn uit samen met Wolter Kroes en won zij met vlag en wimpel het tv-programma Van Popster tot Operaster van de NCRV.

Op dit moment is Pearl Jozefzoon één van de zes deelnemers aan het Nationaal Songfestival wat op zondag 26 februari zal worden uitgezonden in een live uitzending bij de TROS. De winnaar van deze avond mag Nederland eind mei vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival in Bakoe te Azerbeidzjan.

Pearl Jozefzoon boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Pearl Jozefzoon zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Pearl Jozefzoon wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Pearl Jozefzoon. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Pearl Jozefzoon te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.