Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Pearl Joan boeken?

Pearl Joan boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Pearl Joan

Wilt u Pearl Joan direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Pearl Joan

Pearl Joan (29) is zangeres en songwriter. Ze begon spelenderwijs met zingen in de kerk en werd thuis muzikaal opgevoed door haar broers. Na de havo volgde Pearl het conservatorium in Tilburg, richting Muziektheater. Na in 2008 haar diploma te hebben behaald, speelde ze mee in de theatershow Jeans en daarna in de musicals Hairspray en Legally Blonde, beide geproduceerd door het musicalproductiebedrijf van Albert Verlinde.

In 2010 deed Pearl mee aan het eerste seizoen van The Voice of Holland, waar ze opviel door haar loepzuivere stem en professionele performance. Ze eindigde als tweede. Vanaf dat moment is haar carrière als solo-artiest een feit. Ze stond met Nick & Simon vier keer in een uitverkocht Gelredome met Symphonica in Rosso en won het tv-programma Van Popster tot Operaster.

In 2013 bracht Pearl haar debuutalbum The Time is Now uit, een cross-over tussen pop en klassiek, opgenomen met groot orkest in de beroemde Galaxy Studio's in België. In het voorjaar van 2014 stond Pearl in het theater met een Nederlandstalige bewerking van de Mattheüs Passion, samen met Jan Roth.

Van september 2014 tot februari 2015 schitterde Pearl als hoofdrolspeelster in de musical Dreamgirls van Albert Verlinde Entertainment. In maart 2015 stond Pearl opnieuw in het theater met een Nederlandstalige bewerking van de Mattheus Passion.

Op 30 april verschijnt de nieuwe zelfgeschreven single van Pearl, die de opmaat vormt naar een EP in het najaar. Deze EP bevat alleen eigen werk van Pearl. Om deze nieuwe fase te onderstrepen, gaat Pearl vanaf 30 april verder als 'Pearl Joan'. Joan is haar tweede voornaam.

Pearl Joan boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Pearl Joan zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Pearl Joan wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Pearl Joan. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Pearl Joan te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.