Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Paw Patrol boeken?

Paw Patrol boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Paw Patrol

Wilt u Paw Patrol direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Paw Patrol

Paw Patrol (dagelijks te zien op Nickelodeon), gaat over heldhaftige pups die worden geleid door de 10-jarige Ryder. Samen werken ze hard om de inwoners van Adventure Bay te beschermen. Voor hen is er geen klus te groot en geen pup te klein! Je kunt kiezen voor Pup Skye, Rubble, Marshall of Chase bij de Meet & Greet. Skye is de enige meisjes pup van de Paw Patrol. Ze een cocker spaniel / poedel mix. Skye regelt alles vanuit de lucht d.m.v. haar helicopter.
Specificaties Meet & Greet Paw Patrol

Keuze uit :

    Meet & Greet solo
    Meet & Greet met 2 characters
    Meet & Greet met 3 characters
    Meet & Greet met 4 characters

Keuze uit: Chase, Rubble, Marshall of Skye

Tijdsduur Meet & Greet

    1 x 45 minuten aaneengesloten
    4 x 30 minuten binnen 4 aaneengesloten uren - prijzen op aanvraag

- Bij deze meet & greets wordt een achterwand (doek) geleverd met dit thema.

Paw Patrol boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Paw Patrol zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Paw Patrol wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Paw Patrol. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Paw Patrol te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.