Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 40 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Vele mogelijkheden
Volledige prijslijst

Paula Snoeren boeken?

Paula Snoeren boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Paula Snoeren

Wilt u Paula Snoeren direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Paula Snoeren

Paula Snoeren is een weergaloze sensatie!
Haar krachtige, adembenemende stem komt recht uit het hart en laat een diepe indruk achter bij elk publiek dat zij toezingt. Met een spontane en zeer persoonlijke presentatie is Paula Snoeren als geen ander in staat om binnen korte tijd iedereen in vervoering te brengen. Geen muziekstijl is haar vreemd. Of het nu ingetogen of spetterend is, deze diva staat garant voor een onvergetelijk, origineel, en bovenal zeer interactief optreden!

Paula Snoeren is bij uitstek geschikt als hoofdact tijdens uw bedrijfeest, privé party, bruiloft of evenement. Een dynamisch en interactief optreden van ca. 40 minuten met disco dance-classics, lots of soul, maar ook hedendaags repertoire;

Maar ook tijdens uw opening of presentatie, zakelijke bijeenkomst, gala, business- en golfdag, of bij huwelijksceremonie of uitvaart zal Paula Snoeren de juiste toon weten te zetten. Hiervoor heeft Paula nog een adembenemend easylistening programma samengesteld wat u eventueel kunt aanvullen met een live jazztrio of een extra zanger (zowel lichte muziek als klassiek) voor mooie duetten op topniveau!

Nieuw en zeer exclusief is het theater op locatie programma “Musica Rigato”. Een verrassende combinatie tussen klassieke en lichte muziek, vertolkt door Paula Snoeren, Marc Canto (tenor) en Cecilia Mutsaerts (sopraan) met songs uit beroemde opera’s en musicals. Uitermate geschikt om uw diner of opening een onvergetelijk karakter te geven.

Het repertoire en kleding van Paula Snoerenwordt aangepast aan uw wensen en natuurlijk die van uw gasten! 

Paula Snoeren boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Paula Snoeren zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Paula Snoeren wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Paula Snoeren. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Paula Snoeren te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.