Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 25 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Paul Weiss boeken?

Paul Weiss boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Paul Weiss

Wilt u Paul Weiss direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Paul Weiss

Al van jongs af aan is Paul Weiss gefascineerd door alles wat met goochelen, magie en illusie te maken heeft. Met zijn brede fantasie en vindingrijkheid ontwikkelde hij zelf trucs en illusies, die hij vervolgens aan familie en vrienden vertoonde.

Na oorspronkelijk gekozen te hebben voor een carrière in de Informatie Technologie realiseerde Paul zich na enkele jaren dat zijn echte passie ligt in Magic & Illusions. Vanaf dat moment ontwikkelde hij professionele shows die met veel succes worden opgevoerd door het hele land.

Door de combinatie van originaliteit en een luchtige presentatie krijgt iedere show een eigen karakter. Zo wordt met behulp van de Compressor Illusion zichtbaar hoe de assistente letterlijk een kopje kleiner wordt gemaakt. En de Magic Camera toont hoe beelden werkelijkheid kunnen worden. Met deze laatste act werd Paul Weiss in 2004 dan ook Nederlands Kampioen Illusionisme.

Alle shows van Paul Weiss worden uitgevoerd met behulp van top kwaliteit illusies en ondersteund door dynamische muziek en een passende choreografie.

Paul Weiss is een showman en entertainer die zich kan meten met de top van de markt!

Paul Weiss boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Paul Weiss zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Paul Weiss wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Paul Weiss. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Paul Weiss te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.