Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Paul Sinha boeken?

Paul Sinha boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Paul Sinha

Wilt u Paul Sinha direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Paul Sinha

Zanger Paul Sinha (Deventer, 1996) begon op jonge leeftijd met het schrijven van tracks. Eerst als rapper, maar de laatste jaren ligt de focus meer op zang. Zijn persoonlijke teksten combineert Paul Sinha (zeg: “sinna”) met dansbare muziek, die hij sinds enkele maanden zelf produceert. Maar dat houdt hem niet tegen veelvuldig samen te werken. De komende tijd zal duidelijk worden wat voor muzikaal plaatje dat oplevert.

Op zijn zestiende deelt Paul Sinha zijn eerste tracks en besluit hij mee te doen aan een talentenjacht, die hij wint. Hij komt al snel in contact met Purp (Burak Sagir) en na een aantal samenwerkingen besluiten de twee hun krachten te bundelen en ontstaat er het duo Vans ’n Purp. Samen beginnen ze een studie aan de Herman Brood academie en brengen ze een EP uit.

Na een periode van samenwerking gaan de twee nu solo. Bij Paul maakt het rappen steeds vaker plaats voor zang, ook duikt hij dieper in het produceren van beats en is hij vaak verantwoordelijk voor het geheel van zijn songs. “Ik zat met de producers waar ik mee werkte steeds vaker niet op één lijn. Ik wilde meer muzikale vrijheid en ben zelf in het produceren gedoken. Dat heeft me heel veel geleerd over de structuur van liedjes en wat mij eigen maakt.”

Paul Sinha boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Paul Sinha zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Paul Sinha wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Paul Sinha. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Paul Sinha te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.