Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 120 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 1.950,- excl. BTW
  • Opmerking: NPO Radio 2 / 90`s en hits van nu
Volledige prijslijst

Paul Rabbering boeken?

Paul Rabbering boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Paul Rabbering

Wilt u Paul Rabbering direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Paul Rabbering

Paul Rabbering presenteert sinds 2004 het 3FM-programma RabRadio.

Paul Rabbering is geboren in januari 1979 in Etten-Leur en groeide vanaf zijn vijfde op in Emmeloord. In 1992, op dertienjarige leeftijd, begon hij bij de lokale omroep Radio Noordoostpolder. Op zijn vijftiende kreeg hij zijn eigen drive-in show. Na de havo wilde Paul maar één ding: dj worden. Omdat de enige opleiding die een beetje in de richting van het radiovak kwam de School voor Journalistiek was, besloot hij die te volgen. Hij studeerde daar echter af in de richting Televisie!

Eind 2000 kwam BNN op zijn pad. Klaar met zijn opleiding was hij op dat moment nog niet. Anderhalf jaar lang combineerde hij zijn studie met zijn werk bij BNN en de drive-in shows in het weekend. In 2002 sloot hij zijn studie succesvol af. Bij BNN was Paul werkzaam als radiovormgever en produceerde hij jingles en spots. Daarnaast presenteerde hij iedere zondag op 3FM Top of the Pops. Bovendien was hij vaste invaller voor het 3FM- programma Wout en deed hij voice-over werk voor BNN. Ook schreef Paul een column in het Top of the Pops-magazine.

In 2004 maakte Paul de overstap naar de KRO. Hij maakt het programma RabRadio, dat elke werkdag van 14.00 tot 16.00 uur op 3FM te horen is.

In 2007 was hij één van de kandidaten van het AVRO-programma "Wie is de Mol?". Hij was dat jaar ook de winnaar van het nog steeds populaire programma.

In december 2008 was Paul één van de drie 3FM dj's in het Glazen Huis voor de Serious Request-actie van 3FM en het Rode Kruis, met als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor vluchtelingenhulp.

Vanaf 2010 presenteert Paul niet alleen zijn populaire RabRadio, maar is hij op de zondagavond tussen 20.00 en 22.00 uur ook te horen op 3Fm met PS Radio. Samen met Sofie van Enk presenteert hij PS Radio en bespreekt alle facetten van liefde en relaties.

Kortom: Paul Rabbering is van maandag t/m donderdag te horen tussen 14.00 & 16.00 uur met RabRadio en op zondagavond tussen 20.00 & 22.00 uur met PS Radio op 3FM.

Draaien in het land doet Paul tussen zijn drukke radio schema ook nog regelmatig. Hij heeft zelf de voorkeur aan een vette 90's Party, maar voor een stevige Hakkuh! set draait hij zijn hand ook niet om.

 

 

Paul Rabbering boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Paul Rabbering zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Paul Rabbering wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Paul Rabbering. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Paul Rabbering te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.