Twilight Entertainment

     
Paul Elstak boeken / huren voor een DJ Set bij Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Paul Elstak boeken?

Wilt u Paul Elstak huren voor een optreden?Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden en de kosten / prijs voor het inhuren van Paul Elstak vindt u op deze pagina.

Wilt u Paul Elstak direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Paul Elstak

Wilt u Paul Elstak inhuren, bijvoorbeeld vanwege de enorme naam die hij binnen de wereld van Hardcore heeft opgebouwd? Het is het hardere werk waar Paul Elstak bekend mee is geworden, al heeft hij zich in de loop der tijd ook op andere stijlen toe weten te leggen. U kunt Paul Elstak boeken vanwege zijn prestaties die hij underground geleverd heeft, maar ook voor de meer toegankelijke shows waar een breed publiek van geniet.

Commerciële carrière Paul Elstak

U kunt Paul Elstak huren vanwege zijn harde sets, maar halverwege de jaren ’90 besloot hij ook meer commercieel te gaan draaien. Het zijn sindsdien de hits Rainbow in the Sky, Luv u More en Life is like a Dance die een enorme bekendheid hebben weten te verwerven. Na een aantal van zijn hits besloot Paul Elstak terug te keren naar zijn roots. Hierdoor heeft Paul Elstak zowel de underground als het mainstream publiek aan zich weten te verbinden. Wilt u Paul Elstak boeken met een keiharde hardcore set, of aan de andere kant juist voor de commerciële hits waarmee hij bij het grote publiek bekend is geworden?

Paul Elstak boeken

U kunt Paul Elstak boeken voor een aantal verschillende evenementen, waar hij zich moeiteloos aan aanpast. Ga voor een hardhouse, een oldschool of de bekende hardcode-DJ, het is allemaal mogelijk. Bent u op zoek naar een happy hardcore set, waarmee u de jaren ’90 weer even tot leven kunt wekken? Wij vertellen u graag meer over de prijs van Paul Elstak, zodat u de kosten van een uitstekende set kent.

Paul Elstak boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Paul Elstak zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Paul Elstak wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Paul Elstak. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Paul Elstak te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.