Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 15 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 1.495,- excl. BTW
  • Opmerking: Hit : Holiday
Volledige prijslijst

Patrick Jumpen boeken?

Patrick Jumpen boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Patrick Jumpen

Wilt u Patrick Jumpen direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Patrick Jumpen

Patrick Jumpen, een tiener uit Eindhoven, begon met zijn maatje Dion in Augustus 2006" 'Jumpstyle-filmpjes' te maken en deze op het internet te zetten. Binnen korte tijd werden deze filmpjes megapopulair, in januari 2007 werd op de teller op video.google.com de 1.000.000 hits gepasseerd.
Hun specialiteit is het Jumpen op rare locaties.

Patrick Jumpen zorgde voor een nationale hype die zelfs het landelijke avondnieuws haalde. Hij is nu de bekendste Jumper van Nederland en in maart 2007 zijn de filmpjes al meer dan 4.000.000 keer bekeken! Patrick Jumpen stond daarmee aan de voet van de huidige Nederlandse jumpstyle-hype.

Hij heeft nu een platencontract getekend met het Belgische Start Stop Records, bekend van o.a. Explosive Car Tuning en Jumping Is Not A Crime, nadat zij hem zagen jumpen in de Zalinaz in Etten-Leur. Patrick werkt al geruime tijd aan eigen muziek om zijn jumps te begeleiden en nu komen zijn eerste twee nummers, "Holiday" en "Gangster" uit op single in België en Nederland.
Patrick won eerder dit jaar de Jumping Is Not A Crime solo-contest in de Time-Out in Gemert, stond in de finale van de duo jump contest in de Hollywood Music Hall in Rotterdam en is nu veelgevraagd jurylid bij contests in het land.

Patrick Jumpen is inmiddels ook regelmatig in de media te vinden. Hij was te zien bij o.a. TMF Reaction, RTL Lijn 4, Super Nick, Man Bijt Hond en binnenkort dus bij BNN, was te horen op Caz en 100% NL en te vinden in Spits, Metro, Algemeen Dagblad, Telegraaf, Volkskrant, Eindhovens Dagblad en vele andere regionale bladen. Het duo optreden bij TMF Reaction staat al langer dan een week op #1 bij de meest bekeken video's top 50 op tmf.nl/mediaplayer en de video's op Google worden dagelijks gemiddeld 35 duizend keer bekeken. In de Google Video Top 100 staat de top tien vol met Patrick Jumpen video's - waaronder de "Tutorial die Jan Peter Balkenende zelfs kan begrijpen" die al weken steevast de eerste plaats bezet houdt en het filmpje die voor alle bekendheid zorgde, "Jumpen in het politiebureau".

Achter de schermen wordt Patrick Jumpen tegenwoordig bijgestaan door producers Flamman & Abraxas die hem enige tijd geleden ontdekten via internet, hem "uit de achtertuin plukten" en in de studio hebben neergezet. Zij werken nu hard samen met Patrick om de liveshow vorm te geven, want binnenkort gaat Patrick beginnen met zijn officiële "Jumpend het land door" tour, langs discotheken, verenigingen, feesten en festivals - in de weekenden en de vakanties samen met zijn "jump-kompaan" Dion met wie hij ook op TMF te zien was.

Patrick zal jumpen op zijn eigen muziek, op een mix van zijn favoriete tracks en interactief bezig zijn met het publiek in de vorm van een kleine jumples of een lokale contest. Natuurlijk wordt er de tijd genomen voor foto's en handtekeningen. 

Patrick Jumpen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Patrick Jumpen zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Patrick Jumpen wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Patrick Jumpen. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Patrick Jumpen te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.