Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 995,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Patrick boeken?

Patrick boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Patrick

Wilt u Patrick direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Patrick

Patrick de uit Steenwijk afkomstige zit de showbizz in het bloed.
Altijd was Patrick de jongen die op school en op feestjes wel "even" iets zong.
Na vele karaoke wedstrijden, soundmixshows en talentenjachten, waar hij vaak met de eer én de éérste prijs ging strijken, was het moment in 1999 daar.

Na het behalen van een eerste prijs op een talentenjacht op de Veluwe kwam Patrick! in contact met Leo Lukassen , zij brachten Patrick binnen bij een platenmaatschappij uit Drachten (Pink Records) Bij deze maatschappij tekende Patrick! later dat jaar zijn eerste platen contract.

Met deze stap in de goede richting kwam een droom van Patrick uit: hij kon iedereen laten genieten van zijn grote passie, zingen!
Dat Patrick! over de juiste capaciteiten beschikt is wel gebleken, zo werd Patrick! gevraagd om mee te werken aan de "millenniumtour" een grote muziekshow welke door Zuid Nederland toerde.
In deze show zong Patrick! het stuk uit de succesvolle musical "Miss Saigon" ("Waarom god") én zong hij samen met Anita Meyer de grand finale, "Thank you for the music" van ABBA!
Meer dan 45.000 mensen bezochten deze uitverkochte 17 shows.

Begin 2000 verscheen van Patrick! de eerste Cd-single: "Waar moet ik heen" geschreven door John Ewbank DE man achter de hits van Marco Borsato.
Voor de productie tekende niemand minder dan Giovanni Cammenita, hij schreef ook track 2 van deze debuut CD (‘’Tegen beter weten in’’)
Deze zelfde Marco Borsato was de man die het eerste exemplaar overhandigd heeft gekregen door Patrick! tijdens een uitverkocht concert in Enschede.

"Waar moet ik heen" werd goed ontvangen in radio en TV land, zo werd deze eerste Cd-single van Patrick! ‘’Nationaalschijf’’ bij Radio Nationaal.
Ook kwam de CD binnen in de Nederlandstalige top 20.
Op TV was Patrick! een welkome gast. zo was hij o.a. te zien bij:
* SBS 6 Shownieuws (Albert Verlinde)
* SBS 6 De Aftrap (Johan Cruyff)
* RTL 5 Nachtsuitte (Christine van der Horst)
*SBS Shownieuws
*Tijd voor tien op TIEN (TALPA)
* Alle regionale TV zenders; o.a TV Oost
(Regio Tap) TV Drenthe (Entree) TV Brabant (Hollands Hit Mix vanuit o.a. Oostenrijk)


Hierna kwam de single "Hoog in de wolken" .
De ballad gaat over hoe het voelt om iemand te verliezen, iedereen is wel eens iemand verloren en iedereen heeft, bij het luisteren naar dit prachtige nummer, wel iemand in zijn of haar gedachten die hij of zij erg mist…..
Op deze CD single staat tevens de bijbehorende videoclip gemaakt, “Hoog in de wolken’’ in Oostenrijk onder regie van Paul Molijn.

2004 Was het jaar van “Jij bent een Kanjer” dé meest bekende single van Patrick! , Waarmee hij groot succes boekte bij de Megapiratenfestijnen en verschillende regionale radiostations.
Als men nu zegt “Patrick” , zegt met inmiddels, “oh, die van Jij bent een kanjer”!

In 2005 Verscheen alweer de derde single, “Alles Anders” het werd een cover van de winnende artiest Gareth Gates bij de europese versie van Idols, “Anyone of us” Bij deze single werd er een “relletje” uitgevochten tussen Patrick! En een andere Nederlandse zanger omdat zij tegelijktijdig een cover van dit nummer uitbrachten, zei het met twee verschillende Nederlandse teksten, hierdoor werd er nog een item uitgezonden op SBS Shownieuws met Albert Verlinde.

Hoewel Patrick! Vanaf 2005 een graag geziene gast is bij de Megapiratenfestijnen.Hij zong, en zingt, op ALLE Megapiratenfestijnen, is het op Single gebied een tijdje rustig geweest.
Het is niet makkelijk om een goed nummer te vinden, maar nu, maart 2007 is het dan eindelijk weer zover!
De single “Geen geheimen” is een feit!
Het nummer is een Nederlandse vertaling van het winnende songfestival nummer in 1983 van de Zweedse Carola.
In de volksmond heeft men het nummer de naam “Monalisa” gegeven, omdat die naam vaak in de tekst zit.
Hier is Patrick! op ingesprongen en heeft daarom dan ook de “Monalisa” pontificaal op de CD hoes gezet.
9 februari, nog vóór de releasedatum van 15 maart, is er een live uitzending geweest op TIEN (voorheen Talpa) waar Patrick! zijn nieuwe nummer mocht zingen.
Hierop zijn al veel reacties geweest.

Patrick is al een gevestigde zanger in ons kleine landje, maar zal zeker nog veel van zich laten horen, het is gewoon een TOPPER!!!!!!!

Patrick boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Patrick zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Patrick wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Patrick. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Patrick te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.