Twilight Entertainment

     
Foto: Roxanne Bierhuis
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. monitorset
  • Prijs: € 2.275,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage/prijs, meerdere boekingsmogelijkheden.
Volledige prijslijst

Patricia van Haastrecht boeken?

Patricia van Haastrecht boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Patricia van Haastrecht

Wilt u Patricia van Haastrecht direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Patricia van Haastrecht

Patricia van Haastrecht is in 2010 afgestudeerd aan de Frank Sanders Akademie voor Musicaltheater. Zij volgde lessen bij o.a. Frank Sanders, Karin Bloemen, Tetske van Ossewaarde, Steven Moonen en Wil van der Meer.
Zij volgde lessen & workshops in spel (o.a. Jeroen Krabbé, Frederik de Groot en Lieneke le Roux) en masterclasses van o.a. Arjan Ederveen, Frans Mulder en Inge Ipenburg (cameratechniek). In 2015 behaalde zij de opleiding Complete Vocal Technique (CVT) intensive course in Kopenhagen.

Theater / TV / Film

Theater: Patricia speelde de afgelopen jaren diverse rollen in verschillende theatervoorstellingen waaronder Peter Pan (2016 /bijrol Mrs Darling), Vals (2016/17 hoofdrol Abby), Ordinary Days( 2015/16), Een Zaanse Kerst (2014) en Ode aan Wilmink & Bannink (2014 onder regie van Fred Florusse). Momenteel is zij te horen in de RTL Events productie Pandora en Toon, Liedjesman, theatervoorstelling van Maurice Hermans met de liedjes van Toon Hermans (tot en met 10 december 2017).  Prijzen: 2017: Musicalworld nominatie voor doorbraak 2010: Winnares Jos Brink Genesius Penning (uit handen van Simone Kleinsma) TV/Film: Als (stem)actrice is Patricia te horen en te zien in verschillende commercials (o.a. ANWB, Verkade)

Solo concert

Solo: Na het afronden van haar opleiding in Kopenhagen geeft Patricia haar eerste solo concert waarbij ze haar veelzijdigheid laat zien en horen, van musical (Defying Grafity uit Wicked)  tot klassiek. En van pop classics van Queen (Somebody to love) tot Celine Dion & Barbra Streisand (Tell Him) naar het door haar zelf geschreven stuk ‘I’m here’.

Finale "We Want More" en "The Voice of Holland"

Patricia zong in 2021 in de finale van het Tv-programma ‘We Want More’ en behaalde hiermee een derde plek. De single werd geproduceerd door Albert Harvey die eerder werkte met o.a. David Guetta, J Balvin, Mr Probz en Marco Borsato. Naast haar finaleplaats in ‘We Want More’ en ‘The voice of Holland’ (2019), gaf Patricia (31) nu 2 jaar geleden haar eerste uitverkochte concert in de grote Ronda-zaal in Tivolivredenburg. In datzelfde jaar tourde zij met haar eigen band langs de bekende Clubs door heel Nederland en tekende een platencontract bij muzieklabel Redline. In december 2019 zong zij met de Australische singer-songwriter Guy Sebastian het duet ‘You are the reason’ tijdens zijn uitverkochte show in De Melkweg in Amsterdam.

Patricia van Haastrecht boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Patricia van Haastrecht zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Patricia van Haastrecht wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Patricia van Haastrecht. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Patricia van Haastrecht te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.