Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: exclusief
  • Prijs: € 375,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf prijs, meerdere boekingsmogelijkheden. Excl. reiskosten
Volledige prijslijst

Patricia Foort boeken?

Patricia Foort boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Patricia Foort

Wilt u Patricia Foort direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Patricia Foort

U zoekt een swingende zangeres die live heerlijke soul, disco, motown, pop, jazz en gospel muziek kan komen zingen op uw…feest? Receptie? Ceremonie? Of andere gelegenheid? Voor 5 gasten, 80 gasten, 1000 gasten of alles er tussen in? Deze dame werd in Dordrecht in 1971 geboren als dochter van een Surinaamse soul zanger en een Surinaamse gospel zangeres, het zingen zit dus in haar bloed. In 1998 studeerde zij af aan het conservatorium in Hilversum als zangeres/vocal coach.

Met optredens in heel Nederland maar ook in de VS, Duitsland en België is zij een graag geziene artiest. En zij maakt er op muzikaal gebied graag een grote mooie onvergetelijke ervaring van voor u en uw gasten.

Repertoire Simone Person:

Soul: oa Midnight train to Georgia, Just the two of us en You to me are everything
Disco: oa Proud Mary, Think, en Disco Inferno
Pop: oa Can’t stop the feeling, Uptown Funk en Simply the best
Motown: oa All night long, For once in my life en Don’t leave me this way
Jazz: oa My baby just cares for me, Fly me to the moon en At last
Gospel: oa Oh happy day, From a distance en Ain’t no mountain high enough

Patricia Foort boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Patricia Foort zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Patricia Foort wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Patricia Foort. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Patricia Foort te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.