Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 2.995,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage/prijs, meerdere mogelijkheden
Volledige prijslijst

Pater Moeskroen boeken?

Pater Moeskroen boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Pater Moeskroen

Wilt u Pater Moeskroen direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Pater Moeskroen

Pater Moeskroen bestaat 25 jaar! En dit kan niet onopgemerkt voorbij gaan...

Onlangs beleefde Pater Moeskroen , op 25 januari , de tiende theatertour van de band haar première. Onder de naam Pater Moeskroen en de Kelten presenteert de band een compleet Keltisch programma vol nieuwe en oude songs om haar 25-jarig jubileum te vieren. Uiteraard gaan de opzwepende Folk-deunen, melancholische ballades en vrolijke drinkliederen gepaard met een portie oer-Hollandse humor.

Naast een nieuwe theatertour kwam de band met een nieuw album vol gloednieuwe songs. Het nieuwe album, tevens "Pater Moeskroen en de Kelten" getiteld, is een schijf vol materiaal met het beste wat de Paters te bieden hebben; Aanstekelijke folk, knallende feestnummers tot meeslepende ballades. Dit alles gebracht door zes Multi-instrumentalisten die een karrenvracht aan instrumenten inzetten, hetgeen resulteert in het herkenbare Pater Moeskroen-geluid.

Met de release van de single Joost is de aftrap van een feestelijk jaar compleet!

Het allereerste optreden van Pater Moeskroen vond plaats op 26 januari 1986 in café van Zanten te Amersfoort. De aanstekelijke mix van vrolijke deunen en humoristische teksten slaat meteen aan. Vanaf dat moment speelt de band steeds vaker in Nederland en België, hetgeen leidt tot grote hits als Roodkapje, Hela Hola en Laat maar waaien.

Behalve dat Pater Moeskroen een graag geziene gast is op festivals, gaat de groep ook de theaters in en is daarin wellicht nóg succesvoller. Op het theaterpodium komen de talenten van de zes multi-instrumentalisten nog beter naar voren en is er, naast kolderieke muzikale fratsen, ook plaats voor ontroering en diepgang. Inmiddels heeft de groep maar liefst negen theaterprogramma's achter de rug en zijn er 17 albums en 4 dvd's verschenen.

Pater Moeskroen zal deze zomer weer veel te zien zijn op de popfestivals en in de feesttenten.

Pater Moeskroen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Pater Moeskroen zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Pater Moeskroen wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Pater Moeskroen. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Pater Moeskroen te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.