Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 1.495,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Pascal Redeker boeken?

Pascal Redeker boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Pascal Redeker

Wilt u Pascal Redeker direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Pascal Redeker

Pascal Redeker timmert al een aantal jaar flink aan de weg, met als resultaat dat hij zich 1 van de meest geboekte artiesten mag noemen. De reeds gemaakte singles als: Lieve Mathilde, Twee Bruine Ogen, De Wereld Mag Het Weten, Kijk Om Je Heen en Dansen Tot De Zon Opkomt worden dan ook tijdens zijn optredens luidkeels meegezongen.

Maar daarnaast zingt hij echt alles wat nodig is om het feest te laten slagen. Hij zegt zelf vaak gekscherend: “Ik zing van Hazes tot House…”

Boekingen Pascal Redeker

Hij is al sinds 2007 een van de vaste huiszangers van Café Bolle Jan in Amsterdam. Natuurlijk het café van de familie Froger. In 2012 mocht hij de “Halftime Show” verzorgen in een kolkende Amsterdam ArenA voor 67.000 mensen. In 2014 ontving hij een Party Award voor “Populairste Party Artiest” voor zangers als Django Wagner, Wolter Kroes en Peter Beense. En in 2015 nam hij deel aan het TV programma Bloed, Zweet en Tranen op SBS6.

Pascal is een zanger die het feest brengt op een verrassende manier!

Pascal Redeker boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Pascal Redeker zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Pascal Redeker wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Pascal Redeker. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Pascal Redeker te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.