Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 1.995,- excl. BTW
Volledige prijslijst

PartyfrieX boeken?

PartyfrieX boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van PartyfrieX

Wilt u PartyfrieX direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie PartyfrieX

PartyfrieX bestaat uit het duo Tom & Bart,  direct na het uitbrengen van hun eerste single ‘Allemaal voor jou’ is het begin gemaakt. Het feestduo heeft inmiddels al op verschillende plaatsen in het land opgetreden.

De ene helft van de PartyfrieX (Bart) komt uit Budel en de andere helft (Tom) uit het populaire carnavalsdorp Casteren. Als eigenaar van een cafe zong Tom al enige tijd de feesthits vanachter de bar, Bart deed hetzelfde echter dan in Budel.

In juli 2013 zijn de PartyfrieX naar de allombekende Goldfinger Studio’s in Best gegaan waar Waylon van der Heijden de eerste hand legden aan een reeks van gezellige feestplaten. Waylon is zeker geen onbekende binnen de Nederlandstalige muziek, hij maakt o.a. de muziek voor: Django Wagner, Het Feestteam, Jeroen van Zelst, de Lawineboys en nog vele anderen.

Ook de  tweede single ‘Elke keer hetzelfde’ heeft alles wat een dikke feest plaat nodig heeft. De singel "De Camper" heeft het in het land ook goed gedaan. De 4 de single "Deze Kroeg, Ya Ya Yippie" deed het erg goed is uitgegroeid tot een echte feestknaller in het land.

Op 3 juli 2016 werd de single "Leef voor 't Weekend" gereleased. Voor dit nummer gingen de PartyfrieX een samenwerking aan met DJ Carlo, geen onbekende in de feestwereld. Met een pakkende melodie, en een zeer toepasselijke tekst gaan de PartyfrieX de zomer van 2016 in. "Maandag & Dinsdag is niets voor mij, woensdag & donderdag vliegen voorbij. Elke vrijdag dan zakken we door, want 't weekend daar leef ik voor!"   

Hun carnavalssingle van 2017, John (Met Zijn Accordeon), haalt de 2e plaats bij de Puur.NL Carnavalskraker. Voor hun nieuwste single Ik Moet Zuipen zijn ze een samenwerking aangegaan met Schorre Chef.       

PartyfrieX boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over PartyfrieX zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over PartyfrieX wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van PartyfrieX. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over PartyfrieX te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.