Twilight Entertainment

     
Party Kryner Boeken / inhuren bij Twilight Entertainment / Artiesten
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Party Kryner boeken?

Party Kryner boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Party Kryner

Wilt u Party Kryner direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Party Kryner

Party Kryner boeken is feest vanaf de eerste seconde met de snelst groeiende feestact uit het Zuiden! Gegarandeerd feest met deze Duitse feest act. Party Kryner “spreek je uit als krainer” zorgt bij ieder evenement voor feest en sensatie vanaf de eerste seconde. Dit muzikale duo, gevormd door Dumpert anthem held Kyle Schielen en zanger-entertainer Ronald Pijls, is gegarandeerd een waar feest.

Bekende Duitse hits in Tiroler sausje

In hoog tempo komen bekende Duitstalige titels als “Einen Stern, Hulapalu, Sierra Madre, Hey Rosie Polka’ voorbij. Daarnaast worden bekende top40 hits “Let me entertain you, La Bamba, I’m Blue, Que Sera, Summer of ’69 e.v.a. voorzien van hun eigen Party Kryner Polka Saus en 100% stimmung is gegarandeerd. Een feest der herkenning staat bij dit duo hoog in het vaandel. Uitermate geschikt als act voor carnavalsevenementen, kermis, dames- of herenzitting, Mei- en schuttersfeest en van Aprés-ski, Bier tot en met Oktoberfest.

Hun Engelstalige versie van “Böhmischer Traum” welke ze samen met de bekende dj Kicken hebben geproduceerd is inmiddels in ruim 60 landen opgepikt. Verder kregen ze nationale bekendheid met hun aprés-ski versie van het nummer “Geronimo” en kwamen ze dit jaar met hun eigen Oktoberfeest versie van “I’m Blue (da ba dee)”.Kortom een uniek duo waarbij stilstaan tijdens hun optredens een onmogelijke opgave is.

Party Kryner boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Party Kryner zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Party Kryner wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Party Kryner. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Party Kryner te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.