Twilight Entertainment

     
Party Kryner Boeken / inhuren bij Twilight Entertainment / Artiesten
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Party Kryner boeken?

Party Kryner boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Party Kryner

Wilt u Party Kryner direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Party Kryner

Men neme ruim 25 jaar ervaring in de internationale pop en party gecombineerd met de liefde voor de Alpenland muziek en voege dit samen in een totaal pakket van traditionele Oberkrainer sound met vette drums. En zie daar Party Kryner is geboren. Party Kryner bestaat uit steirische harmonica speler Kevin van den Eijnden en zanger en entertainer Ronald Pijls.

Wilt u op uw oktoberfeest, Heren- en Dameszittingen, Carnavals evenementen, bedrijfsfeesten, Schlagerfeesten, familiefeesten iets heel nieuws op het podium? Een act die afwijkt van alle andere?
Met moderne Trachten Stijl en accordeon, maar ook met strakke looks en vette drums, de grootste hits van de afgelopen jaren en die van nu overgoten met onvervalste Oberkrainer Sauce, dát ís een heel nieuwe combinatie en precies dát biedt het gloednieuwe duo Party Kryner.
Jarenlange podiumervaring in binnen- en buitenland, een klassiek geschoolde zangstem en een bekroonde accordeonist staan garant voor een professionele show, kortom iedere feestelijke gelegenheid verdient “Party Kryner”

Party Kryner boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Party Kryner zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Party Kryner wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Party Kryner. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Party Kryner te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.