Twilight Entertainment

     
Party Kryner Boeken / inhuren bij Twilight Entertainment / Artiesten
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Party Kryner boeken?

Party Kryner boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Party Kryner

Wilt u Party Kryner direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Party Kryner

Feest vanaf de eerste seconde! met de snelst groeiende feestact uit het Zuiden! Party Kryner "spreekt uit als krainer" zorgt bij ieder evenement voor feest en sensatie vanaf de eerste seconde. Of de zaal nu wel of niet is opgewarmd, een set van Party Kryner is gegarandeerd feest. 2 top muzikale atleten hebben elkaar een paar jaar geleden gevonden en vanaf de eerste dag schiet het duo en het aantal optredens als een komeet naar de top.

Aan alles is gedacht en niks wordt aan het toeval over gelaten. We nemen een virtuoos die als geen ander op "Steirische Harmonika" (Accordeon) speelt en een zanger / entertainer van top formaat. Mix dit met een grote doses humor en muzikaliteit dan heb je Party Kryner.

Party Kryner Boeken voor een optreden

De reacties zijn altijd razend enthousiast. Kreten als "een unieke act, wat niemand doet en kan" volgen na bijna ieder optreden. En het terugvraag gevaar bij deze 2 heren is dan ook erg hoog.

Eigenlijk moet je het live zien en horen, maar in dit filmpje krijg je een idee van het repertoire en sfeer van een Party Kryner Show. Ideaal geschikt voor Oktoberfest, zittingen, meifeest, zomerfeest schuttersfeest, carnavalszitting eigenlijk voor ieder evenement geschikt. Een breed repertoire alle in eigen stijl gebracht.

Party Kryner boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Party Kryner zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Party Kryner wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Party Kryner. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Party Kryner te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.