Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 2.450,- excl. BTW
  • Opmerking: Boven Lijn Zwolle/Amsterdam vanaf € 2350,-
Volledige prijslijst

Party Criminals boeken?

Party Criminals boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Party Criminals

Wilt u Party Criminals direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Party Criminals

Zet een meester in de entertain-kunde samen met zes ervaren, muzikale criminelen die de gaven bezitten om een knalfeest te bouwen.. De Party Criminals! Met hun unieke concept zorgen zij voor muzikale hoogstandjes en hilarische fratsen! Altijd supergezellig met een aantal Belgen in de band! Het hoge entertainment gehalte maakt dat de bezoeker nooit meer naar huis wil (eigen schuld, dan had je de Party Criminals maar niet moeten boeken!!).

De Party Criminals stappen in hun muzikale rollercoaster en vliegen door alle jaren en muziekstijlen heen, met hun opzwepende medley's en compilaties! Van vuurwerk en confetti tot de vonken er vanaf vliegen, de Party Criminals weten hun show tot een knallend hoogtepunt te brengen. Zij gaan pas naar huis als de tent is afgebroken!

De Party Criminals zijn het best vergelijkbaar met toppers zoals bijvoorbeeld Memphis Maniacs en Dirty Daddies. Dit moet je meemaken! Zien = boeken!

2015 wordt nog spannender en spectaculairder voor The Party Criminals! Onder de alleszeggende naam 'Escape Tour 2015' staan tal van nieuwe mash-ups klaar om te worden afgevuurd! Velen hebben het reeds mogen ondervinden en nog velen zullen volgen. Benieuwd? Terecht! Bezoek ons op één van de vele festivals en feesttenten in Nederland en Belgie!

Party Criminals boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Party Criminals zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Party Criminals wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Party Criminals. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Party Criminals te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.