Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: € 2.675,- excl. BTW
  • Opmerking: Hits: We like to party, Have you ever be mellow
Volledige prijslijst

Party Animals boeken?

Party Animals boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Party Animals

Wilt u Party Animals direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Party Animals

Weinig introductie behoeven de 3e generatie gabbers van the Partyanimals. Al sinds de jaren 90 staat de heren onderleiding van het producers duo Flamman & Abraxas aan het hoofd van de happy hardcore scene.

Met hits als Have You Ever Been Mellow, Good to Go,  Xanadu , Aquarius scoorden zijn vele hits in de hitparade en de uitgaansscene. Samen met MC Remsy stonden de producers van The Partyanimals als Fierce Ruling Diva in 2003 op 1 in de Amerikaanse Billboard met "You Got To Believe" - maar waren zij ook met Jan Rot verantwoordelijk voor de uitglijder van de valszingende tweeling Double Date met "Email To Berlin" op het Nationaal Songfestival in 1999.

Ook zangeres Suzanne Mangar is een belangrijke factor in het succes van the Partyanimals . Ze zong o.a mee op dit sMellow, "Aquarius", "Whatever" en "Atomic" in de begintijd, maar is nog steeds te horen in "Xanadu" en "Wazzup" Er verschijnen nog steeds regelmatig nieuwe singles in de bekende Party Animals-stijl als "Bad Boys", "Animal Song", "Electricity" en "Do You Want To Hold Me?".

Anno 2013 zijn the Partyanimals nog volop te boeken in het land en zijn ze voorlopig nog niet van plan om een eind te maken aan dit jaren durende succes.

Party Animals boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Party Animals zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Party Animals wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Party Animals. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Party Animals te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.