Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Parttime boeken?

Parttime boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Parttime

Wilt u Parttime direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Parttime

Parttime is een enthousiaste band uit het Het Gelderse Land van Maas & Waal met 2 toetsenisten en een zangeres die elkaar feilloos aanvoelen waardoor een breed repertoire kan worden geboden. Ze verzorgen de muzikale noot op bruiloften, partijen, personeelsfeesten, dansavonden, braderieën, kermissen, carnaval, en staan garant voor een geslaagd feest.

Het repertoire van Trio Parttime varieert van dansnummers als foxtrot, tango’s en Engelse walsen, tot de moderne top 40 muziek. Veel humor, een vriendelijke houding en verzorgde kleding zorgen voor een goede presentatie.

Moderne apparatuur zorgt ervoor dat een perfecte geluidskwaliteit gewaarborgd is, waarbij een acceptabel geluidsniveau een belangrijke rol speelt.

Parttime ook voor uw feest de muzikale partner !

Parttime boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Parttime zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Parttime wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Parttime. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Parttime te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.